Win een weekend Den Haag!

Winactie! Want New Babylon staat in SUSIE, Your shopping guide Den Haag. En natuurlijk willen wij iedereen wel laten shoppen in Den Haag… Daarom geven we een weekend weg in het Hampshire Hotel – Babylon Den Haag. Twee nachten zodat je overdag genoeg tijd hebt om Den Haag al shoppend te ontdekken.

Vertel in een reactie op de winactie facebook post waarom jij wel een weekendje in Den Haag zou willen shoppen. Onder de reacties verloten we op dinsdag 30 december 2 nachten in het Babylon Hotel! Ga snel naar facebook.com/newbabylondh en reageer op de Susie winactie post! (PS als je wint mag je in overleg met New Babylon de data beslissen waarop je gebruik wil maken van het weekend).

susie.jpg

Haagse Helden Festival Info

Vrijdag 12 december is het Haagse Helden Festival voor Haagse vrijwilligers in New Babylon!

Dit betekent dat de winkels sluiten om 17 uur voor de niet genodigden van het Haagse Helden Festival

Bent u vrijwilliger in Den Haag en heeft u een toegangsbewijs voor het Haagse Helden Festival weten te bemachtigen? Superleuk! We ontvangen je vrijdag 12 december vanaf 18.00 uur graag in New Babylon Shopping Center.

Voor meer informatie, de entree, kaartjes, het programma en meer verwijzen wij je graag door naar de website van het Haagse Helden Festival.

 

Activiteiten 13-14 december

Dit weekend is er veel te doen in New Babylon! 

Zaterdag 13 december

Zaterdag  kun je vanaf 13.00 uur terecht voor een optreden van zowel het Swinging Kerstbubbles Koor als het Archilpella Koor! Vanaf 15.30 uur vermaken de Kerstvrouwtjes je met een speciale feestdagen dansact en na dat optreden is Theatergroep SPOT aan de beurt. Zij zullen musicalsongs ten gehore brengen.

New Babylon Grand Opening-32

Vanaf 12.00 uur zullen twee kunstenaars een live performance geven in de Victor Laurentius Gallery: Silvia Gardini en Gijs Donker. Donker is een Leidse schilder, beroemd om zijn Kate Moss-schilderijen en recentelijk in het nieuws door zijn werken over de Molukse treinkapingen en het schilderij `Nachtelijk Uruzgan´, beiden ook te zien in Victor Laurentius Gallery. Silvia Gardini is een jonge kunstenares, recentelijk afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

In de Victor Laurentius Gallery wordt ook op zaterdag om 14.00 uur het kunstwerk De Val Van Srebrenica onthuld. Het kunstwerk is gemaakt door Studio Kessler en kenmerkt gelijk de opening van de expositie van ex-Dutchbatter Kevin Tjon a Joe, ooggetuige van het Srebrenica-drama. De opening wordt gedaan door de beroemde wetenschapper prof. dr. Hans Blom, oud-directeur van het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) en samensteller van het `Srebrenica-rapport´.

Zondag 14 december

Ook vandaag weer live-art in de Victor Laurentius Gallery. Vanaf 12.00 uur live performances van schilder en tekenaar Bastiaan de Wit en beeldhouwster Liane van Tol. Liane van Tol zal live een portret boetseren!

000_6131

 

 

 

Tink The Hague is on!

De derde editie van ‘TINK Amazing shopwindows The Hague 2014′ is begonnen. 73 Deelnemers hebben zich aangemeld en de inschrijving voor 2014 is gestart. Het thema dit jaar is ‘Snow White’ (op alle manieren te interpreteren!). En in New Babylon doen maar liefst 12 Shops mee met de Haagse Etalagewedstrijd! Stem voor 17 december en maak kans op een waardebon van 250 euro om lekker uitgebreid te shoppen…

Lees hier meer over Tink The Hague en hoe je mee kunt doen aan de wedstrijd!

tink

 

Deze week in New Babylon (07-12)

Weer een nieuwe 1 jaar New Babylon aanbieding! Deze week vind je bij de nieuwe opticien The Good Life Vision in New Babylon een Ray Ban bril op sterkte voor maar 149,- euro! Daarnaast vind je ook maar liefst 8 shops die meedoen aan de Tink The Hague etalagewedstrijd én is er vrijdag 12 december het grootse Haagse Helden Festival voor Haagse vrijwilligers! I’ts Happening in New Babylon deze week…

week 50 post