New Babylon op de Tong-Tong-Tour

Vanaf 27 mei tot en met 7 juni gaat New Babylon op de Tong-Tong-Tour! Samen met Sticky Rice delen we een stand op de Tong-Tong Fair op het Malieveld. De Tong-Tong Fair is een jaarlijks terugkerend event waar Oost en West samenkomen. Bekijk de website voor meer info!

Voorverkoopkaarten voor de Tong Tong Fair kun je kopen bij Mr. Smith, middenin het winkelcentrum. Daarnaast is het mogelijk om van en naar het station vervoerd te worden in originele becak fietsen! Je herkent het New Babylon team en de fietsen direct. Om het event te vieren zijn er in New Babylon Shopping Center verschillende aanbiedingen en acties gedurende de Tong Tong Fair. Bekijk ze allemaal!

BAB tong-tong-fair-altijd-iets-voor-jou-2015 nwb-header-640x400px tongtong aanbiedingen 1 tongtong aanbiedingen 2

Foto’s LEGO

Afgelopen 10 en 17 mei bouwden we middenin het winkelcentrum de Toren van New Babylon! En we bouwden natuurlijk niet voor niks, nee we bouwden voor het goede doel!

Zondag 10 mei kwamen we tot 1.73 meter hoog. Per elke halve meter die we bouwen doneren we 50 euro aan het goede doel. Dat betekent dat we zondag 10 mei maar liefst € 200,- hebben opgehaald voor Stichting Opkikker!

Zondag 17 mei bouwden we maar liefst tot 2 meter en 63 centimeter hoog! Dat betekent dat we voor Stichting Blijf Vrouw een bedrag van € 300,- hebben bijeengebouwd…

Leuke facts & figures:

  • De toren van zondag 17 mei bevatte om precies te zijn 23.144 steentjes!
  • Als de toren echt hoog werd, konden de kids abseilend naar beneden van de steiger (uiteraard in een klimtuig en onder begeleiding van professionele klimmers!)
  • Niet alleen de kinderen waagden zich op de steiger ook enkele volwassenen konden het niet laten en gingen omhoog :)
  • Als je in de rij moest wachten kon je jezelf nuttig maken door alvast te bouwen veilig vanaf de begane grond
  • Er waren twee videogames actief, diverse LEGO demo’s en 4 grote LEGO tafels vol met steentjes!
  • Op 17 mei hebben er 101 kids (& een paar volwassenen) meegebouwd aan de toren
  • ZONDAG 14 JUNI GAAN WE NOG EEN KEER BOUWEN!
collage LEGO 1 collage LEGO 2 collage LEGO 3

NOG EEN KEER LEGO BOUWEN

Aanstaande zondag gaan we weer de toren van New Babylon bouwen middenin het winkelcentrum! Hoe? We nodigen iedereen uit die van bouwen houdt. Of je nu 2 bent of 92, dat maakt niet uit. Wij zorgen voor een begin van de toren van New Babylon en jij helpt mee met bouwen. Hoe hoger de toren, hoe spannender het wordt. Want als je er niet meer bij kan mag je (vanaf 6 jaar en groter dan 1,20m & veilig vastgemaakt) op de steiger staan om nóg hoger te kunnen bouwen!

Ook hebben we enkele grote tafels met LEGO staan zodat je tussendoor lekker kunt knutselen aan een bouwwerk naar keuze. Na afloop krijg je een klein cadeautje mee!

Zondag 17 mei – 12.00-17.00 uur – midden in New Babylon Shopping Center – entree gratis – voor alle leeftijden

BAB lego-altijd-iets-voor-jou-2015-670x750px-FB-post-670x750px_17_mei

New Babylon Stelt Zich Voor – Deel 5

jack 1

Hi! Wie ben jij?
Ik ben Michael, shop manager van Jack & Jones New Babylon. Ook wel gewoon Mike. Ik werk nu 9 jaar voor Jack & Jones. Ben begonnen als weekend hulp. Doorgegroeid als assistent manager. En vervolgens nu al 7 jaar shopmanager. Hoe dat komt? Door een grote mond te hebben, haha… Toen de functie vrij kwam riep ik: Dat kan ik ook!

Waar kom je vandaan?
Ik woon al mijn hele leven in Zoetermeer. Heb voor Jack & Jones in meerdere filialen gestaan. Maar sinds vorig jaar september ben ik vader geworden. Ik heb toen bewust gekozen voor de overstap naar New Babylon Shopping Center. Het leuke hier, is dat het de nieuwste concept-store is voor Jack & Jones. De collectie is wat zakelijker en je kan hier rustig een kop koffie drinken tijdens het passen.

Wat zijn je favoriete winkels binnen New Babylon?
Hmm.. het zijn allemaal mooie winkels. Maar als ik moet kiezen, dan toch de Vero Moda in New Babylon. Deze is ook anders dan de Vero Moda’s in de stad. Het concept is speciaal aangepast voor New Babylon Shopping Center. Dat is toch wel tof!

Heb je nog iets leuks gepland dit weekend?
Werken… Niets speciaals eigenlijk. Na werk race ik natuurlijk naar huis naar mijn gezin. Ik werk altijd 1 dag in het weekend en de andere dag pas ik op de kleine.

Michael van Jack & Jones ook op de radio horen? Dat beluister je hier:

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a cityHet klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag las je het verhaal van Michael van Jack & Jones New Babylon. Jack & Jones in New Babylon is een grote vestiging gespecialiseerd in denim.

Lees hier deel 1 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Rochelle

Lees hier deel 2 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Victor

Lees hier deel 3 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Stèphanie

Lees hier deel 4 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Ryan

jack 2

 

jack 3

GRATIS LEGO EXPERIENCE

Aanstaande zondag gaan we de toren van New Babylon bouwen middenin het winkelcentrum! Hoe? We nodigen iedereen uit die van bouwen houdt. Of je nu 2 bent of 92, dat maakt niet uit. Wij zorgen voor een begin van de toren van New Babylon en jij helpt mee met bouwen. Hoe hoger de toren, hoe spannender het wordt. Want als je er niet meer bij kan mag je (vanaf 6 jaar en groter dan 1,20m & veilig vastgemaakt) op de steiger staan om nóg hoger te kunnen bouwen!

En hoe hoger we bouwen, hoe beter voor Stichting Opkikker! Bij elke halve meter (max 4 meter) dat we de lucht in bouwen doneren we 50 euro aan Stichting Opkikker. Laten we met zijn allen dus voor de maximale hoogte gaan! Ook hebben we enkele grote tafels met LEGO staan zodat je tussendoor lekker kunt knutselen aan een bouwwerk naar keuze. Na afloop krijg je een klein cadeautje mee! En speciaal op Moederdag 10 mei hebben we voor de moeders ook een klein presentje bij At Heart Home & Gifts…

Zondag 10 mei – 12.00-17.00 uur – midden in New Babylon Shopping Center – entree gratis – voor alle leeftijden

Bevrijdingsdag specials

Dinsdag 5 mei is het Bevrijdingsdag! In Den Haag is natuurlijk het Bevrijdingsfestival hét event waar je op 5 mei je vrijheid viert. Ga je naar het Malieveld? Dan zien wij je op het stationsplein. We delen water, tasjes en een flyer met aanbiedingen uit. Kun je even opladen voor het festival begint!

New Babylon is dinsdag 5 mei van 12-17 uur geopend.

flyer front flyer back

New Babylon Stelt Zich Voor – Deel 4

000_1433

Hi! Wie ben jij?
Ik ben Ryan, ben opticien en ondernemer. In december 2014 ben ik The Good Life Vision gestart. Ik wilde altijd al een eigen onderneming. Het is echt iets van jezelf. Ik ga er niet rijk van worden, maar ik doe het met veel plezier.  Het is leuk om met mensen te werken. In optiek geef je ook een soort dienstverlening. Als klanten positief reageren op de openheid en huiselijke sfeer hier binnen, geeft dat een fijn gevoel.

Waar kom je vandaan?
Ha! Ik kom uit Amsterdam. Ik heb gewerkt op het Jersey Kanaaleiland. En daarvoor 3 jaar in Florida gewoond. Dan ben je jong en wil je reizen. Ik woon nu in Voorburg. Hier komt mijn vrouw vandaan en hier blijf ik dan ook. Toch mis ik Amsterdam wel hoor… af en toe.

Wat zijn je favoriete winkels binnen New Babylon?
Hiernaast het Brabants Lederwarenhuis, zij hebben een beetje van alles. Daarnaast trekken ze veel mensen, die vervolgens even bij mij naar binnen gluren. Maar ook D.E. Café. Zit ik regelmatig, gewoon voor een lekkere kop koffie. En nou ben ik wel heel benieuwd naar The Denim Bar, die binnenkort open gaat.

Heb je nog iets leuks gepland dit weekend?
Nou, dit weekend ga ik mijn moeder bezoeken in Almere. Zij is net verhuist naar een nieuw appartement. Mijn neefjes komen ook langs om te spelen. Dat is altijd wel erg gezellig, de hele familie weer bij elkaar.

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a cityHet klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag las je het verhaal van Ryan van The Good Life Vision. The Good Life Vision is een optiek, gespecialiseerd in unieke designmonturen. Je kunt hier ook terecht voor alle soorten lenzen of een losse oogcontrole.

Lees hier deel 1 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Rochelle

Lees hier deel 2 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Victor

Lees hier deel 3 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Stèphanie

000_1446