Zondag 8 maart CPC time!

Aanstaande zondag gaat het gebeuren. De CPC Loop​ in Den Haag. Vanaf het Malieveld wordt zoals ieder jaar het startschot gegeven aan een enorme groep lopers. Van kinderruns tot aan de halve marathon en alle afstanden daartussen: de CPC is een op en top Haags event. De hele stad ligt plat en eigenlijk kun je niks anders doen dan lekker langs de kant de lopers aan te moedigen.

En daar helpen wij graag aan mee! Want op weg naar het Malieveld zorgt het New Babylon Team ervoor dat je als supporter een gratis custom made aanmoedigingsbord kan maken. En op de terugweg kun je als een echte winnaar op de foto geschoten door een professionele fotograaf! Deze foto kun je gratis op de New Babylon facebookpagina terugvinden na afloop. Je vindt het New Babylon team zondag op het Koningin Julianaplein (wordt ook wel het Stationsplein genoemd, met de beroemde zebraklok).

Voor de supporters die even willen opwarmen hebben de New Babylon winkels diverse speciale CPC aanbiedingen in petto!  Bekijk ze hier:

  • We delen 300 giftcards uit voor Coolcat ter waarde van €5,-. Let op! Deze is direct te besteden op alle artikelen en prijzen! Dat is een €5,- die snel verdiend is… Wees er snel bij dus.
  • Bij AKO krijg je 40% korting op Moleskine notebooks.
  • Bij Delice eet je een verse carrotcake met koffie voor €3,50. Zo dat heb je na het rennen wel verdiend!
  • Bij Dungelmann scoor je een authentiek broodje Koninklijke Croquet voor maar €1,70! En ook die kun je wel gebruiken na een wedstrijd.
  • Bij Northbound At Home krijg je alleen zondag €2,- korting op supercoole Lego lunchboxes.
  • Ze voorspellen een lekker zonnetje zondag! Dan kun je wel een ijsje van Sticky Rice snoepen… Je krijgt zondag een bol spekkoekijs voor 1 euro bij Sticky Rice!
  • Bij Spar scoor je zondag 2 verse croissants en 2 verse jus d’orange voor maar €2,50.
  • Bij Fashion Factory Outlet heb je zondag van 10 tot 80% korting op alle fashion.

Kom je naar de CPC om zelf een wedstrijd te gaan lopen of om iemand te supporten? Het beste kun je met het openbaar vervoer gaan. Treinen, trams & bussen stoppen zo op Den Haag Centraal en je loopt direct door naar het Malieveld. Onderweg kom je ons dan tegen voor een foto en een aanmoedigingsbord! Wil je toch met de auto? Parkeren doe je zondag easy in de Q-Park​ garage onder New Babylon! Het kan wellicht wel druk zijn zondag in de parkergarage, dus kom op tijd. Ook vanuit de parkeergarage loop je langs onze supportersstand, dus je kunt ons niet missen…

Komende week in New Babylon!

Op geselecteerde blazers van VERO MODA krijg je aankomende week 50% korting! En van al dat shoppen krijg je trek. Maar daarom hebben we een heerlijke aanbieding van Sticky Rice voor je geselecteerd. Wat denk je van een Soto Ayam complete maaltijdsoep voor maar 5 euro?

BAB div-wk09-sales-activatie-2015 FB-post-670x750px_1 BAB div-wk09-sales-activatie-2015 FB-post-670x750px_2

Working on your fitness!

Bij New Babylon Gardens kun je flexibele werkplekken en kantoorruimte huren. En naast goede koffie, altijd vers fruit en een inspirerende omgeving kun je nu tijdens je werkzaamheden aan je fitheid werken. Spring even op de fiets tijdens een pauze of terwijl je die saaie administratie doet en je vangt twee vliegen in één klap.

Meer informatie over New Babylon Gardens vind je hier.

fietsen

Blikvangers in New Babylon!

In het Nationaal Archief ligt het grootste fotoarchief van Nederland, met zo’n 15 miljoen foto’s uit de afgelopen 170 jaar. In de tentoonstelling ‘Blikvangers’ is een deel van deze verrassende collectie voor het eerst te zien. Ruim 450 vintage-afdrukken laten Nederland en de wereld zien door de ogen van bekende en minder bekende fotografen. Zij legden expedities en verre reizen vast, maar ook conflicten en rampen.

In New Babylon vind je nu al een sneak peek van de tentoonstelling die pas 20 februari officieel opengaat! Want in een van de etalages van een winkelunit hangen nu drie preview foto’s op levensgroot formaat. Leuk om een bezoek aan New Babylon met het Nationaal Archief te combineren!

 

9 favo shop spots in Den Haag!

New Babylon Staat er bij! De blog Dutchbees maakte een mooi overzicht van de 9 beste shopplekken in Den Haag. Van ‘de Fred’ tot aan New Babylon, je vindt het er allemaal in terug.  Je leest de blog hier.

Sunday Jazz programma

Enjoy the Good Life! Kom elke zondag naar New Babylon voor een kop koffie, lunch of shopsessie terwijl je geniet van lekkere jazz.

Elke zondag tussen 12-17 uur. Het programma voor komende maand:

Zondag 8 februari

Na een korte carrière als jurist besloot Louise Hensen op haar 30e dat optreden met een microfoon in de hand toch vele malen leuker was dan optreden met een
pleitnota voor de rechtbank. Ze ging naar het Utrechts Conservatorium, waar zij lessen volgde van onder andere Annemarie Maas, Lydia van Dam en Harjo Pasveer. In 2013 studeerde zij cum laude af met een programma vol gezongen en vertelde verhalen, dat door de examencommissie werd omschreven als “een  uitzonderlijk concert dat aanvoelde als een warm bad”. Louise is leadzangeres bij Alice in Dixieland: ‘The only female professional jazzband in Holland’. Meer info vind je op de website www.louisehensen.com Louise wordt begeleid doopr Lennart van Dijk op de basgitaar. Meer over Lennart vind je op www.lennartvandijk.nl

Zondag 15 februari

Trakteer je Valentijn op een verlaat Valentijnsconcert van pianist Piero Bianculli en Simone Cesarini! Meer info vind je hier: www.biancullimusic.com

Zondag 22 februari

Quirijn Vos treedt aan op de trompet en Koen Schalkwijk op de piano. Easy listening op een lekkere zondagmiddag…