Deze week in New Babylon (14-04)

Deze week is het Pasen!

- Bloemen, paaseitjes, brunch, een nieuwe jurk? Haal je inkopen van ma-vr tot 19.00 uur bij New Babylon!

- Vanaf woensdag 16 april 2014 start weer een nieuwe‪ #‎SuperBrandsMarket‬ bij Fashion Factory Outlet! Grote merken tegen lage prijzen met onder andere Lee, Wrangler, Nudie, Modström, Denham, Bellerose, Edwin en nog veel meer…….

- Zaterdag kun je paaseieren zoeken met korting bij Fashion Factory Outlet! Vind bijvoorbeeld een ei met 40% erop en krijg maar liefst 40% korting op je aankoop

- Na Mango en Coolcat is er nu ook bij Vero Moda een Mid Season Sale met kortingen tot wel 50% op de nieuwe collectie

Bastiaan van Schaiks Vintage Salon

Fashion stylist Bastiaan van Schaik opent vrijdag 11 april 2014 zijn eigen vintage salon in Fashion Factory Outlet Den Haag. De mode stylist gelooft in duurzaamheid en heeft door de jaren heen een mooie verzameling vintage items verzameld. Met zijn liefde voor mode en jarenlange ervaring als stylist had Bastiaan van Schaik altijd al een eigen vintage salon willen hebben.

Vintage salon

De vintage salon is gevuld met diverse high end designer labels. Er zijn onder andere schoenen te vinden van Jimmy Choo en Christian Louboutin, tassen van Chanel en Louis Vuitton en verschillende kleding items van Marc Jacobs en Yves Saint Laurent. Tussen de high end labels is er ook een bijzondere selectie high street merken. Kortom; genoeg keuze voor iedere fashionista. Naast zijn vintage verzameling biedt de stylist ook een platform voor modeliefhebbers, die net zoals hij een liefde hebben voor vintage. Zij kunnen in zijn store bijzondere items aanbieden. Hiermee hoopt Bastiaan dat er voor iedere vintage liefhebber iets te vinden zal zijn en een mooie plek te bieden voor vintage verzamelaars om hun mooie items te verkopen.

bas

Deze week in New Babylon! (31-03)

Deze week in New Babylon is het all about Food & Fashion:

- Zaterdag 5 en zondag 6 april is er een Beau Monde & Grazia Sample Sale event van Fashion Club!

- Zondag 6 april is het ook nog eens New Babylon gaat Culinair dag. Met life cooking van Alain Caron, bekend van Masterchef. Bekijk hier alle aanbiedingen en het complete programma tijdens New Babylon gaat culinair!

- Deze week kun je je eigen Vintage Shop verdienen bij Fashion Factory Outlet! Check de voorwaarden hier…

Beau Monde & Grazia Sample Sale

ZATERDAG 5 EN ZONDAG 6 APRIL – BEAU MONDE & GRAZIA FASHION SALE

In samenwerking met Beau Monde & Grazia organiseert FashionQlub een Fashion Sale waar de kortingen oplopen tot wel90%! We bieden merken zoals SuperTrashGuess en Glamorous. Tijdens het winkelen kun je terecht bij een Rimmel visagist voor een touch-up van je make-up bij onze Grazia styliste die jou ook van persoonlijk stijladvies kan voorzien. Kortom, een ideale gelegenheid voor een gezellig dagje Den Haag met vriendinnen!

Lees hier alles over dit unieke event!

D.E Café (even) gesloten

Douwe Egberts Café New Babylon is booming! Iedere dag zitten ze vol. Daarom gaan ze even verbouwen en nog meer relaxplekjes creëren. Van maandagmiddag 31 maart vanaf 13:30 zijn ze even dicht en dan weer open op dinsdag 1 april vanaf 09:30 uur met genoeg zitplaatsen! Kom je koffie doen?

Health Works Fitness Week!

Deze week is het weer HEALTH WEEK bij Health Works Fitness Den Haag!

  • De gehele week ‘meten is weten’ (een volledige meting van je huidige lichaamssamenstelling)
    Gegeven door alle aanwezige fitness coaches.
  • Donderdag 27 maart tussen 18.30 uur tot 21.30 uur kun je bij Jessie terecht voor een uitdagende battle rope training. Maak hiervoor een afspraak bij de receptie.
  • Zaterdag 29 maart word er een outdoor bootcamp verzorgd door Jamel tussen 12.00 uur tot 13.00 uur. (Schrijf je nu in bij de receptie!)
  • Zondag 30 maart tot 14.00 uur kun je bij Jessie terecht voor een uitdagende battle rope training. Maak hiervoor een afspraak bij de receptie.
  • Voor meer informatie kun je terecht op www.healthworks.eu