Deze week in New Babylon (17-08)

Deze week (van 17 augustus 2014) in New Babylon:

 • Nieuw merk bij Fashion Factory Outlet: United Colours of Benneton vanaf 20 euro!
 • De Tuinen gaat CocoNUTS! Met kortingen die oplopen tot 50% op coconut producten van onder andere De Tuinen huismerk, Neils Yard en Dr. Organic
 • Ralph Lauren, G-Star, Levi’s en Kuyichi heren jeans bij Fashion Factory Outlet vanaf 50 euro
 • Bij Coolcat is het GAME ON! Je kunt niet alleen een Sony Smartphone winnen maar ook tot 50% korting op de nieuwe colelctie krassen. Bekijk de voorwaarden hier.

Deze week in New Babylon (10-08)

Deze week in New Babylon:

 • Nog steeds is het in de weekenden Summersale in New Babylon! Hoe het werkt? Spot op een zaterdag en zondag in augustus het New Babylon Promoteam wat op Den Haag Centraal en het centrum flyers uitdeelt. Op deze flyers vind je diverse coupons met hele sterke aanbiedingen die in het weekend geldig zijn. Zoals bijvoorbeeld een Frozen Yoghurt van Frozz voor maar 1,- euro. Lekker!
 • In de New Babylon News heb je het al kunnen lezen: de shops liggen vol met nieuwe collecties en vooral… jeans! Bij Only, Vero Moda, Coolcat, Fashion Factory Outlet en Jack & Jones kun je je denim hart ophalen komend seizoen.
 • Heb jij je telefoon al eens opgeladen in de Bright Box? Midden in het winkelcentrum bij Coolcat hangt er naast de Shopping Wall een oplaadstation voor je smartphone. Is je batterij leeg? Ga naar de dichtstbijzijnde winkel, vraag een Bright Box card aan en laad je telefoon veilig op in een kluisje. Terwijl jij shopt, even wat eet of flexwerkt wordt je telefoon weer opgeladen! Voor alle smartphones.

 

Lees ‘m hier: New Babylon News!

 

Augustus 2014

Nieuwe Collecties
Summersale
Jeans!
September preview
FFO News
Zomerrooster
New Babylon Shops

It’s summertime and the living is easy…

Wat een lekker weer deze zomer! En met Scheveningen in de buurt is het genieten. Op de heen- of terugweg smul je bij New Babylon nog even van een heerlijke Frozen Yoghurt bij Frozz of haal je wat snacks voor op het strand bij De Spar.Maar ook bij slecht weer kun je bij New Babylon Shopping Center terecht. Bij regen schuil je lekker terwijl je een broodje koninklijke croquet eet bij Dungelmann of een heerlijke saté bij Sticky Rice. En er zijn genoeg aanbiedingen en acties deze zomer! Lees er alles over in deze New Babylon News.

Nieuwe Collecties

Ok…we genieten intens van de zomer, maar heb je de nieuwe collecties al gezien? Laat de nazomer maar beginnen! Bij Jack & Jones, MANGO, Vero Moda, Only, Coolcat en northbound vind je al nieuwe collecties. Ook gaan de meeste winkels de komende weken hun final sale periode in, dus voor zowel de koopjesjager als de trendsetter is er genoeg!

New Babylon …. JEANS!

Op zoek naar jouw perfecte jeans? Skinny jeans, bootcut, high waist, versleten of juist ultrakort? In New Babylon slaag je geheid.Want bij Jack & Jones kan elke man in de Jeans Intelligence Studio terecht voor perfect advies en een jeans die bij jou past. Bij Fashion Factory Outlet scoor je 2 stuks voor 25 euro en bij Coolcat hebben ze hippe modellen voor de jong volwassenen. Only staat bekend om haar jeans lijn, het merk is in de basis een denim merk. Only heeft een jeans voor elke vrouwelijke vorm in de collectie. Ook bij Vero Moda en MANGO vind je een uitgebreide spijkerbroeken collectie. Dus slaag je niet bij de ene shop? Geen probleem. Probeer het een deur verder. Met zoveel keuze is het vrijwel onmogelijk om niet naar buiten te lopen met de perfecte fit!

Fashion Factory Outlet News

Bij Fashion Factory Outlet scoor je nu lederen FAB tassen, clutches en portemonnees vanaf 59,- euro! Kinderkleding met korting vind je hier onder andere van Mees, Imps & Elfs en Ducky Beau. Het nieuwe damesmerk Crème de la Crème staat deze maand in de spotlight! Dit Amsterdamse Dutch Design merk kenmerkt zich door strakke vrouwelijke belijningen met een slank silhouet. Verder is er de buzz gaande dat er een grote pakkenafdeling bij Fashion Factory Outlet komt… Tailor made suits anyone?

Openingstijden Zomer

Health Works Fitness heeft deze zomer speciale openingstijden en een zomerrooster voor de lessen en die bekijk je hier. New Babylon Piazza Restaurant en Meeting Center zijn op zomervakantie en openen 12 augustus 2014 weer!

Weekend Summersale!

De hele maand augustus kun je nog genieten van de weekend Summersale in New Babylon!Op zaterdag en zondag deelt ons promoteam bij Den Haag Centraal en op Segways in het centrum de Summersale flyer uit. Hierop vind je aanbiedingen als Sticky R(ice) voor 1,- euro, Broodje Dungelmann koninklijke croquet voor 1,50 euro en 100% juice bij Spar voor 0,75 cent! Spot het promoteam, grijp een flyer en geniet van fikse kortingen.

Spoordeelwinkel & Prinsjesdag

September staat in het teken van Den Haag!In de Spoordeelwinkel van de NS vind je bijvoorbeeld heel veel Haagse aanbiedingen in september waaronder een Dungelmann topper! Meer hierover in de volgende New Babylon News.

In september is het ook de viering van Prinsjesdag die dit jaar volledig in het teken staat van 200 jaar Koninkrijk. In de volgende news letter onthullen we de unieke acties die we bij New Babylon organiseren in het kader van deze Haagse festiviteiten!

De New Babylon Shops

In New Babylon vind je meer dan 25 Shops & Restaurants. De volgende winkels vind je hier: Only, Coolcat, Traiteur Dungelmann, Delice Delicatessen, Jack & Jones, Experience Store, D.E Café, Piazza Bar & Restaurant, Health Works Fitness, northbound, AKO, Fashion & Gadgets by GAUDI, Sendra Boots & More by GAUDI, VERO MODA, Mr. Smith, De Tuinen, Spar, Sticky Rice, Brabants Lederwarenhuis, Frozz, Oodlz, Greenbean, Sixt, De Buren, Fashion Factory Outlet, Mango en WK8. Meer informatie vind je op de New Babylon website.

 

Deze week in New Babylon (03-08)

Deze week in New Babylon start de final sale en vind je tegelijkertijd een hoop nieuwe collecties in de winkels!

 • Bij Mr. Smith kun je in de gehele maand augustus 2 OX4D overhemden voor maar 100 euro scoren! Dat is nog eens een korting, bovenóp de introductiekorting van 69 euro per shirt.
 • Bij Fashion Factory Outlet vind je deze week 70% korting op Dstrezzed en leren FAB tassen vanaf 99 euro
 • Warm? Bij Sticky Rice haal je deze zomermaanden spekkoekijs! Als toetje of zomaar tussendoor. Lekker!
 • Heb je de luxe dat je nog op vakantie gaat? Vergeet dan onze last minute vakantie inkopen tips niet!
justin2

New Babylon viert Prinsjesdag!

Heel Den Haag staat in september op zijn kop! Want Prinsjesdag valt dit jaar samen met de viering van 200 jaar Koninkrijk. Dus zijn er rondom Prinsjesdag allerlei activiteiten en acties gepland in Den Haag. Kijk voor het gehele programma van de 200 jaar Koninkrijk viering op de website.

En New Babylon doet natuurlijk mee! Want we zitten midden in het kloppende hart van alle activiteiten. We organiseren onder andere een speurtocht met mooie prijzen, je kan ‘speciaal’ op de foto én gaan samenwerken met een speciale partner voor een gave tentoonstelling. We verklappen hier op de website, op onze facebookpagina en twitter account snel het gehele 200 jaar Koninkrijk/Prinsjesdag programma! Stay tuned…

 

Deze week in New Babylon (27-07)

Deze week in New Babylon (27 juli)!

 • Op zaterdag en zondag gelden nog steeds de SUMMERSALE aanbiedingen! Scoor een flyer die op zaterdag en zondag rond het station worden uitgedeeld en geniet van de diverse aanbiedingen zoals een Frozen Yoghurt van Frozz voor maar 1 euro.
 • Bij Fashion Factory Outlet scoor je nu een Liverpool jeans van € 119,- voor maar € 29,95. En dan krijg je zolang de voorraad strekt er ook nog eens een Liverpool t-shirt bij cadeau!
 • New Babylon Piazza Bar & Restaurant is even op vakantie! Dinsdag 12 augustus openen zij en het New Babylon Meeting Center weer uitgerust de deuren.
 • Sale bij Fashion @Heart! Met fashion & home interior items nu tot en met 50% korting.

Piazza op zomervakantie Shopping Center open!

Het New Babylon Piazza Bar & Restaurant is even op zomervakantie! Dinsdag 12 augustus openen zij weer uitgerust de deuren. Natuurlijk is New Babylon Shopping Center de gehele zomer wagenwijd open, dus bent u van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner bij Dungelmann en Sticky Rice. Koffie drinken met wat lekkers doe je bij D.E Café, Delice Delicatessen, Frozz of Greenbean. Tot snel!