Meeting Center genomineerd voor beste congreslocatie 2015

Nog geen drie jaar na de officiële start van New Babylon Meeting Center is onze congres- en vergaderlocatie genomineerd voor ‘Beste Congreslocatie 2015’.

Meetings, vakblad voor eindbeslissers in de verschillende MICE-sectoren (zijnde; Meetings- Incentives – Conferencing – Exhibitions),  organiseert ieder jaar de verkiezingen voor de awards van beste Congres-, Evenementen-,  Trainings-, Vergaderlocatie en Teamattractie van het Jaar. Dit zijn de  zogeheten MEETINGS AWARDS. Een crossmediale campagne waarin locaties strijden om de gouden, zilveren of bronzen award in een van de categorieën. Tevens worden er regionale awards uitgereikt. De MEETINGS AWARDS worden jaarlijks uitgereikt op het Meetings Business Event.

Volgens vakblad Meetings is New Babylon de nieuwe hippe plek van Den Haag! En natuurlijk New Babylon Meeting Center, een locatie met legio mogelijkheden voor zowel rustige kleine bijeenkomsten als ook voor evenementen met 500 bezoekers. Naast een keur aan zalen en ruimten beschikt het Meeting Center ook over haar eigen restaurant New Babylon Piazza, winnaar van de Business Haaglanden Gouden Garde 2012 – zakenlunch à presto. En laten we de flexibele kantoor- en werkformule, New Babylon Gardens niet vergeten. Voor overnachtingen heeft zij een intensieve samenwerking met het inpandige moderne viersterren Hampshire Hotel Babylon.

IMG_3333

Stem mee via bestecongreslocatievanhetjaar.nl. Stemmen kan tot 31 december. In januari 2016 zullen tijdens het jaarlijkse Business Meetings Event de winnaars bekend worden gemaakt.