Sunday Jazz in New Babylon!

Enjoy the Good Life! Kom elke zondag naar New Babylon voor een kop koffie, lunch of shopsessie terwijl je geniet van lekkere jazz.

Aanstaande zondag de 25e geniet je van een live optreden van Jesse Bell onder begeleiding van Jorn ten Hoopen. Easy listening op een lekkere zondagmiddag…

BAB div-wk04-2015-uitingen-sales-activatie FB-post-670x750px-2

New Babylon Food Favorieten

Honger gekregen van de SALE? Dan kun je in New Babylon je hart ophalen. Food is waar we in Den Haag om bekend staan.

Onze favorieten hebben we voor je op een rij gezet!

 1. Broodje Bal bij Dungelmann.
  Bij wie anders haal je een echt Haags broodje bal? Precies. Dungelmann it is!
 2. Saté van Sticky Rice
  Of je nu voor de Ayam, Babi of Saté Kambing gaat: Je proeft de grill, het authentieke Indonesië en niet geheel onbelangrijk is de saus. Hemels.
 3. Nougat van Delice Delicatessen
  Gigantische blokken verse nougat vind je bij Delice Delicatessen. Ga zitten en bestel een kop goede thee met een flink stuk nougat en geniet. Een geluksmomentje voor jezelf.
 4. Smoothies van Dagelijks Lekker
  Verse sapjes, smoothies, vitaminen & mineralen! Elke verse juice is maar €1,70. Dat is nog eens voordelig opladen!
 5. Koffie van D.E Café
  Men neme een goede koffie van Douwe Egberts. Vervolgens kies je een siroop met bijvoorbeeld karamel of chocola smaak. Ze maken het af met een dikke toef slagroom: LEKKER! Niks meer aan doen.
 6. Amerikaanse Candy bij Spar
  Wat velen niet weten is dat je bij Spar niet alleen voor je dagelijkse boodschappen terecht kan, maar ook voor Amerikaans snoep! Pop-tarts, Butter Fingers en Wonka chocola. Sla je slag bij Spar.
 7. Gezonde Sandwiches to-go van Greenbean
  De Greenbean vestiging in New Babylon is klein, maar o zo fijn! Want hier haal je even snel een supergezonde sandwich met bijvoorbeeld biologische wilde zalm of een broodje van de dag. Neem er een goede coconut juice bij en je kan er weer even tegenaan.
 8. New Babylon Piazza Bar & Restaurant
  Op de tweede etage kun je terecht bij New Babylon Piazza Bar & Restaurant. Ideaal voor een zakelijke lunch, diner, borrel of kop koffie. Met een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding kun je hier rustig zakendoen, of tussen het shoppen door even de tijd nemen voor een pauze met verse macarons!

Eet smakelijk!

Komende week in New Babylon (08-01)

We hebben weer een scherpe aanbieding voor je! 

Bij het Brabants Lederwarenhuis scoor je van 5 – 11 januari een hele mooie luxe business tas van Gigi Fratelli. Dames- en herenmodellen in de kleuren zwart, donkerbruin en cognac. Prijs van 339,-/319,-/299,- nu voor €149,- per stuk!

BAB FB-post-wk02-2015-sales-activatie-670x750px

SALE bij At Heart Fashion & Home

SALE! At Heart Fashion & Home in New Babylon geeft deze maand dikke korting op Jake Fischer, Pols Potten en meer! Je voordeel loopt op tot 50% korting op kinderkleding, – accessoires & home producten…

gaudihead

Deze week in New Babylon (21-12)

Nog op de valreep een Superdry trui of vest scoren als cadeau voor de feestdagen! De 1 jaar New Babylon aanbieding van deze week:

BAB FB-post-wk52-2014-sales-activatie-670x750px

 

En vergeet niet de After Christmas Fair op 27 & 28 december in New Babylon! Met optredens van onder andere Orpheus hoef je je het weekend na kerst niet te vervelen. ga er lekker op uit!

orpheus