New Babylon stelt zich voor – Deel 3

stephanie

Wie ben jij?
Ik ben Stèphanie en ik werk bij het New Babylon Meeting Center. Ik ben in maart 2013 hier gestart en het is leuk om te zien dat het Meeting Center steeds drukker is geworden. Ik vind het daarom extra leuk dat ik vanaf het begin betrokken ben geweest, zo zie je het hier echt groeien. En het is leuk dat mensen je gaan herkennen. Dan hoor je ineens ‘Hé Stèphanie’ en zie je een vaste partij weer voorbijkomen!

Waar kom je vandaan?
Ik kom oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen. Voor mijn studie Hotelmanagement verhuisde ik naar Amsterdam. Na mijn studie heb ik eigenlijk al snel een baan gevonden hier in New Babylon. Nu woon ik in Den Haag. Maar ik ben nog wel vaak te vinden in Amsterdam, ik heb vriendinnen die daar nog studeren. Dus ja, dan ga je al snel terug. Alhoewel ik Barlow op het Plein in Den Haag ook erg leuk vind om af te spreken.

Wat zijn je favo winkels binnen New Babylon?
Ik vind Northbound heel leuk. Ik hou van interieurdesign en vind het leuk om mijn huisje elke keer opnieuw in te richten. Northbound heeft interieur spulletjes vanuit Scandinavië en bijna alles wat ik daar zie zou ik wel willen mee nemen. Maar helaas past dat niet altijd in mijn budget! Daarnaast vind ik Delice ook erg leuk, je kunt hier van alles vinden. De mensen zijn heel aardig, je mag vaak dingen proeven zonder dat je gelijk verplicht bent om het te kopen.

Heb je nog iets leuks gepland voor vandaag?
Ik werk vandaag en morgen tot laat dus heb ik voor de avond niks gepland. Wel ga ik dit weekend terug naar Zeeland om mijn vader te supporten. Hij gaat voor het eerst een marathon lopen! En ik ga hem natuurlijk aanmoedigen, samen met mijn broers fietsen we dan mee. Het wordt een lekker familie weekendje terug naar mijn roots.

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a city. Het klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag las je het verhaal van Stèphanie van het New Babylon Meeting Center. Het Meeting Center is een vergaderlocatie op de tweede etage van New Babylon.

Lees hier deel 1 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Rochelle

Lees hier deel 2 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor’: Victor

image1

New Babylon stelt zich voor – Deel 2

Hi! Wie ben jij?
Ik ben Victor Laurentius, ben schrijver en run de Victor Laurentius Gallery. Naast het schrijven organiseer ik veel, zoals workshops, lezingen en kunstbijeenkomsten. Zodoende was ik op zoek naar een plek om dit mogelijk te maken. En kwam ik in New Babylon terecht. Ik ben gestart als galerie, maar inmiddels kun je hier ook voor boeken, kaarten, arganolie producten en koffie terecht. Dat zijn mooie ontwikkelingen en ik doe het dan ook met veel plezier! Ik ben hier dagelijks en zo merk ik dat mensen je gaan herkennen en terugkomen. Ja, als ondernemer word je echt één met je zaak, dat zie ik ook bij The Good Life Vision hiernaast.

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit een familie van kunsthandelaren, mijn vader heeft ook een lange tijd bij Tussen Kunst en Kitsch gezeten. Ben opgegroeid in Voorschoten maar woon nu in Den Haag.

Wat zijn je favoriete winkels in New Babylon?
Bijzondere zaak binnen New Babylon is Sticky Rice. Het heeft een eigen karakter, mensen komen speciaal daarvoor naar New Babylon. Ik denk dat dat belangrijk is voor winkel concepten om los te komen van die eenheidsworst. Mensen hebben behoefte aan een plek om ook rustig te zitten en hun mobieltjes te vergeten. Dat vind ik dan ook het mooiste compliment wat ik vaak hoor in mijn galerie: ‘Ik heb hier helemaal niet de behoefte om op mijn telefoon te kijken er is zoveel te zien!’.

Ga je nog iets leuks doen vandaag?
Nou, ik heb een deadline voor een artikel, dus daar ga ik aan werken. Het is een artikel voor het Centraal Bureau voor Genealogie, het landelijke centrum voor familiegeschiedenis. Dat zit hier toevallig tegenover New Babylon. Omdat er veel research gedaan moet worden doe ik soms wel weken over het schrijven van zo’n artikel. Ik ga daar dus straks weer mee verder!

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a city. Het klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vorige week hebben we Rochelle van D.E Café New Babylon geïntroduceerd. Dat lees je hier terug. Vandaag hebben we Victor aan jullie voorgesteld. Victor runt de Victor Laurentius Gallery in New Babylon. Terwijl we door een indrukwekkend aanbod van literaire klassiekers snuffelen, stelden we Victor onze vragen.

victor 1


Victor 2


Victor 3


Victor 4

Vrijdag 10 april Give-A-Day

Vrijdag 10 april 2015 is het GIVE-A-DAY bij Jack & Jones, ONLY en Vero Moda. 

De stores Jack&Jones, ONLY en Vero Moda doen mee aan GIVE A DAY. Alles wat je op 10 april bij deze shops uitgeeft, geven de shops aan een goed doel. Dit gaat onderandere naar de goede doelen Het vergeten kind en Unicef.

give a day

New Babylon Stelt Zich Voor

Rochelle1

Hi! Wie ben jij?
Ik ben Rochelle, werk full-time bij D.E Café New Babylon als barista, voornamelijk om vette surftrips van te betalen. Want surfen is mijn hobby, sowieso ben ik wel van de actieve vakanties trouwens. In de winter ga ik graag snowboarden en tussendoor probeer ik vaak op stedentrip te gaan.

Waar kom je vandaan?
Ik woon in Den Haag. Heb voor mijn studie Hotelmanagement een jaar in Australië gewoond. En hoewel ik op het eind wel vrienden en familie miste, was het heel gaaf. Ik heb de helft van Australië gezien en wil nu terug voor de andere helft. Maar goed, ook Nieuw Zeeland en Canada staan hoog op mijn verlanglijstje. En eerst staan Turkije en Disneyland Parijs nog op de planning!

Wat zijn je favoriete winkels in New Babylon?
Ik kom veel bij de Spar voor een broodje. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar het Float- & Wellness Center New Babylon en vind ik de brillenzaak The Good Life Vision wel echt een leuke aanvulling voor het shopping center.

Heb je nog iets leuks gepland voor vandaag?
Nou ik ga straks na mijn werk naar de kapper. Haha, kan de foto ook na de kapper gemaakt worden?

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a city. Het klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag hebben we Rochelle aan jullie voorgesteld. Sinds september 2013 is zij barista bij D.E Café New Babylon, waar ze de meest waanzinnige latte art maakt. Terwijl ze een goede espresso voor ons zet, stelden we haar de vragen. 

Rochelle2

 Rochelle3

 

Openingstijden Pasen

Een Paasbrunch, lekker uitslapen en misschien breekt het zonnetje warm door: Een lekker lang Paasweekend staat voor de deur!

Goede Vrijdag 3 april en zaterdag 4 april kun je je Paasinkopen nog doen, maar 1e en 2e Paasdag is New Babylon Shopping Center gesloten met uitzondering van Douwe Egberts Café New Babylon​. Bekijk alle bijzondere openingstijden hier. 

 

k-7

Crazy Days bij Jack and Jones

De ene dag is het jeans, dan een paar schoen of misschien een baseball jack! Loop tot en met zondag 29 maart even binnen bij Jack & Jones New Babylon want iedere dag is er een nieuwe Crazy Deal voor 25 euro…

crazy days

Zaterdag 28 maart Glamour Day

Zaterdag 28 maart is het weer zo ver: National Glamour Day! De dag waarop je bij diverse shops en restaurants korting krijgt op vertoon van een Glamour Magazine.

Onze tip? Ga op tijd naar AKO in New Babylon en scoor een Glamour. Vervolgens krijg je op vertoon van die Glamour maar liefst 20% korting op de gehele collectie van Mango, Vero Moda & Only in New Babylon!

Heel veel plezier met shoppen… PS kijk voor een overzicht van alle winkels en voorwaarden hier.

Header met tape horizontaal ZWARTE tekst

woensdag 25 maart VIP SHOPPING

Woensdag 25 maart aanstaande kun je van 10-21 uur shoppen bij VERO MODA, ONLY en Jack & Jones met maar liefst 20% korting op de gehele collectie! 

Het is dan namelijk VIP dag bij deze winkels in New Babylon. Dus de mannen scoren in het grote Jack & Jones filiaal bijvoorbeeld nieuwe jeans, t-shirts, overhemden en misschien wel een verse voorjaarsvoorraad aan sokken of ondergoed. Alles met 20% korting. De dames kunnen hun hart ophalen bij VERO MODA en ONLY. Voorjaarsjacks, jeans, shawls en accessoires: ook bij deze stores scoor je alles met 20% korting.

Onze tip? Kom van te voren vast langs voor je persoonlijke VIP DAY Shopping List. Pas rustig wat items en snuffel even langs de rekken. Dan kun je woensdag 25 maart alles op je favorieten lijstje zó meenemen!

vip day vero moda