VIP korting bij At Heart Home & Gifts!

Tot en met zondag 30 augustus is het VIP korting bij At Heart Home & Gifts! Word je ook VIP? Kom langs en laat je verassen!

• 20% korting op alle PTMD artikelen
• En op geselecteerde producten zelfs 30 tot 50% korting!

Naast de PTMD collectie verkopen ze ook merken als Clayre & Eef, Mrs Bloom en Pols Potten. Stap even binnen en kom ook VIP shoppen!

Fish & Meat sneak peek!

This ‘All You Like To Eat’ restaurant is opening soon on the 1st floor of New Babylon Shopping Center, next to The Hague Central.

We will keep you posted…

FM

New Babylon Stelt Zich Voor – Deel 7

anita perry

Hi! Wie ben jij?
Hi, ik ben Anita. Eén van de storemanagers van Store of the Future. En weet je? Ik heb altijd al willen wonen en werken in Den Haag. Ha, het werken is me gelukt… We zitten nu iets meer dan een maand in New Babylon. De sfeer is hier gewoon zo gezellig. En de mensen zijn hier recht voor z’n raap, eerlijk maar op een leuke manier.

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Amersfoort. Ben toen verhuist naar het oosten. Heb ook een tijdje in Londen gewoond voor mijn studie, maar nu weer even lekker terug in Amersfoort… Maar zoals ik al zei, ik zou graag in Den Haag willen wonen.

Wat zijn je favoriete winkels binnen New Babylon?
De Spar! Daar kom ik heel vaak, gewoon omdat het een goede supermarkt is. En Northbound vind ik ook een hele leuke winkel, daar wil ik nog een keer wat kopen. Maar wat mij echt opvalt is dat iedereen hier zo behulpzaam is. Dan bedoel ik de winkeliers, de beveiliging en het winkelpersoneel onderling. Dat is echt heel leuk!

Heb je nog iets leuks gepland dit weekend?
Normaal gesproken ga ik op bezoek bij mijn zus in het weekend. Maar toevallig dit weekend niet. Ik denk dat ik iets leuks ga doen met m’n moeder. Wat ik ga doen? Dat weet ik nog niet… Soms moet je dingen ook ongepland en spontaan doen!

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a cityHet klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag las je het verhaal van Anita van Store of the Future  in New Babylon. Store of the Future is hét retail innovation lab van Nederland. Het kleinste, innovatieve warenhuis waar bezoekers een blik op de toekomst kunnen werpen.

Lees hier deel 1 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Rochelle

Lees hier deel 2 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Victor

Lees hier deel 3 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Stèphanie

Lees hier deel 4 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Ryan

Lees hier deel 5 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Michael

Lees hier deel 6 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Nina

 

New Babylon stelt zich voor – Deel 6

Hi! Wie ben jij?
Ik ben Nina, Director Visual Merchandiser bij FFO. Een pittige opdracht met duizenden vierkante meters te vullen… Maar daarnaast doe ik ook freelance werk voor mode & interieur én ben ik personal shopper. Dit doe ik voornamelijk voor low budget opdrachten. Ik vind dat je ook iets moois verdient als je het niet zo breed hebt. Uiteindelijk ga ik altijd voor een lach aan het eind van de dag!

Waar kom je vandaan?
Ik kom oorspronkelijk uit Groningen. Momenteel woon ik in een nieuw huisje in Den Haag. En ik verhuis elke 2 jaar… Na twee jaar is een huis compleet ingericht en echt klaar. Dan is het tijd voor een nieuw project. Dit doe ik samen met mijn vriend. Mijn vriend is chef kok maar maakt in zijn vrije tijd ook meubels. Wat ik bedenk kan hij maken!

Wat zijn je favoriete winkels binnen New Babylon?
De broodjes zaak Dagelijks Lekker. Mijn vrienden van hier beneden, haha…  Zij weten inmiddels dat ik pas laat kan lunchen, dus houden ze vaak een lekkere smoothie voor me achter. Ik probeer ook elke keer een ander broodje, maar het broodje met kip blijft toch m’n favoriet!

Heb je nog iets leuks gepland dit weekend?
Ja zeker… Mijn moeder komt van Groningen naar Den Haag. Dat vind ik intens gezellig, wij zijn echt twee handen op één buik. En ik ga lekker shoppen voor een opkomende bruiloft van mijn beste vriendin.

Wonen, werken en winkelen in New Babylon. A new city in a cityHet klinkt allemaal mooi, maar wat zijn nou de verhalen achter de mensen van New Babylon? Waar jij elke week je broodje haalt, je koffie bestelt of een cadeautje koopt? Het wordt tijd dat we ze gaan voorstellen. Vandaag las je het verhaal van Nina van FFO in New Babylon. FFO heeft ruim 3.000 m2 aan fashion. En kortingen tot wel 70%, het hele jaar door!

nina3

Lees hier deel 1 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Rochelle

Lees hier deel 2 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Victor

Lees hier deel 3 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Stèphanie

Lees hier deel 4 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Ryan

Lees hier deel 5 van ‘New Babylon Stelt Zich Voor': Michael

Gratis fietsenstalling aan de Anna van Buerenstraat

Begin deze maand heeft de gemeente Den Haag de gratis fietsenstalling aan de Anna van Buerenstraat geopend. Dat is de straat die parallel staat aan het station, tussen het Nationaal Archief en het station in. Met plek voor ruim 1.100 fietsen! In een minuut sta je op het station en ben je bij New Babylon aan het Anna van Buerenplein.

10987498_862132357211393_8809701532675026095_o11722274_862132373878058_5325805647152141967_o 11722292_862132317211397_3301156359091898588_o

Weekend parkeertarief Parkeergarage

Speciaal voor deze zomer heeft Qpark New Babylon-CS een voordelig tarief voor de weekenden! Zo parkeer je op zaterdag of zondag de gehele dag voor maar 12,50 euro. Ideaal voor als je een bezoek aan Den Haag combineert met een strandsessie, shopmiddag, museumbezoek of gewoon zo maar!

Routebeschrijving vind je hier.

QParkShoppen

Cosy Food Corner in New Babylon

Surinaamse Broodjes en meer bij Cosy Food Corner in New Babylon!

Rick en Iona hadden beiden een kantoorbaan, maar er bleef de afgelopen jaren iets lonken, de horeca! Vroeger hadden ze in Den Haag een succesvol Surinaams eethuis, maar dit keer pakken ze het kleiner aan. En dus openden ze de Cosy Food Corner op de hoek van New Babylon aan de Bezuidenhoutseweg.

De Chinees-Haagse Rick en zijn Surinaams-Javaanse vrouw Iona kunnen hier hun horeca passie weer oppakken. En hun liefde voor goed eten natuurlijk! Want niet alleen kun je hier terecht voor een snelle coffee to-go, ook kun je smullen van huisgemaakte Surinaamse broodjes. Wat denk je van een Broodje Kousenband met Garnalen? Of ga je liever voor een traditioneel Broodje Bakkeljauw? Of een originele Surinaamse Saoto Soep, complete Pom maaltijd, Roti kip. Bij Cosy Food Corner neem je het makkelijk mee voor thuis of onderweg.

Eet smakelijk oftewel Njang Sweetie!

Bekijk hier het complete Menu van Cosy Foodcorner!

Cosy Food Corner is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.00 uur-19.00 uur.

Op zaterdag kun je van 11.00 uur-19.00 uur terecht.

IMG_0453