Deze week in New Babylon (21-09)

Deze week in New Babylon:

 • New Babylon Shopping Center is officieel een jaar open! Om dat te vieren gaan we binnenkort elke week een topaanbieding voor jou selecteren met megakorting. Meer hierover binnenkort op de website, Facebook pagina en New Babylon Twitter account.
 • Zaterdag is het National Glamour Day! Hoe werkt het? Haal bij AKO een Glamour Magazine en ga shoppen bij Vero Moda, ONLY , Frozz en MANGO, laat het magazine zien en ontvang maar liefst 20% korting op je aankopen.
 • Zaterdag opent ook de Victor Laurentius Gallery officieel. Je vindt hier kunst, lezingen & workshops tot aan Marokkaanse arganolie producten van Yentl.
F02_2185

NIEUW: Victor Laurentius Gallery

27 september opent officieel de Victor Laurentius Gallery in New Babylon!

Ik stimuleer artistieke reflectie van recent-historische thema´s. Ik stel werk tentoon dat betrekking heeft op gebeurtenissen uit de recente Nederlandse geschiedenis, en combineer dat met een maandelijkse lezing. Tussendoor bied ik schrijvers of deskundigen de mogelijkheid hun verhaal te doen.
Victor Laurentius

De kunstgalerie vertegenwoordigt meerdere kunstenaars, zoals schilder Gijs Donker, beeldhouwster Liane van Tol, schilder/beeldhouwer Jurriaan van Hall en houtkunstenaar Peter Verlaan. Ook kun je hier terecht voor Dutch Design meubelen van Gispen. Daarnaast haal je er  schoonheids & lifestyle gerelateerde producten van Yentl, beroemd om de Argan Olie lijn. Maar ook voor handgeschilderde shirts, ceramiek en boeken & magazines ben je bij de Victor Laurentius Gallery aan het juiste adres.

Niet alleen de combi van galerie en boutique is uniek, ook het feit dat je hier lezingen en theateroptredens kan bijwonen, maakt dat het een bijzondere plek is om inspiratie op te doen. Op 8 en 9 november geeft de Amerikaanse acteur Bill Bowers  bijvoorbeeld een one man-show. Aanmelden in de Gallery!

Openingstijden

Dagelijks van 10-18 uur.

Voor contact en informatie zie de Victor Laurentius Gallery facebook page.

VL G

New Babylon Shopping Center 1 jaar open!

Hoera!

Op 19 september 2013 opende New Babylon Shopping Center officieel haar deuren. Een jaar later gaan we dat vieren met elke week een topaanbieding tot en met het einde van dit jaar. Binnenkort onthullen we de eerste aanbieding op de website, Facebook, Twitter én door Den Haag!

Voor nu kun je al genieten van de speciale 1 jaar open aanbiedingen van het aankomende weekend van onder andere ONLY & Sticky Rice. Je spot ze op de aanbiedingen pagina!

Stay tuned…

open klein

Deze week in New Babylon (14-09)

Deze week in New Babylon staat natuurlijk alles in het teken van Prinsjesdag!

 • 13-14 september zijn we onderdeel van de Troonrede route route van het Nationaal Archief. In het midden van het shopping center vind je op het grote digitale scherm een mini-tentoonstelling met stukken van het Nationaal Archief van de originele troonrede van Juliana uit 1948.
 • Ook kun je tot en met 16 september op de foto op een van de grote gouden tronen in het midden van het Shopping Center. De foto vind je weer terug op de New Babylon Facebook Pagina!
 • Dinsdag 16 september zullen we de route van de Gouden Koets en de troonrede live uitzenden op het grote scherm in het midden van het Shopping Center.
 • Vrijdag 19 september, precies 1 jaar na de opening van New Babylon Shopping Center en de originele northbound concept store, opent northboud at home officieel haar deuren! Geheel gericht op interieur designmerken uit Scandinavië. Veel klein interieur, zoals krukjes, tafeltjes en stoelen en oogstrelende accessoires voor in de keuken, badkamer of hal. Meeste accessoires komen van het Deense ‘soft minimalism’ merk, Menu. Tussen 17-19 uur is het dan tijd voor een echte Zweedse FIKA! (PS vanaf nu kun je al spieken, de deur staat al op een kier!)

Kerstpakketten?

Jazeker! Het klinkt misschien als mijlenver weg, maar kerst staat sneller voor de deur dan je denkt. En als je dan voor je personeel of collega’s nog tientallen kerstpakketten moet regelen.. die stress kun je vlak voor de feestdagen prima missen! Dus denkt Delice Delicatessen vast met je mee.

Kerst lijkt nog erg ver weg, maar medewerkers hebben het grootste gedeelte van het jaar al klaargestaan en zijn het dus zeker waard om op tijd te kijken naar een exclusief pakket dit jaar als blijk van waardering. Of misschien wil je je klanten in het zonnetje zetten. En dit keer geen standaard relatiegeschenk, maar een mooi pakket van Delice waar je zeker goede reacties op zal krijgen!

Bij Delice zijn de mogelijkheden voor kerstpakketten eindeloos. Een mooie olijfolie uit Italië of Spanje, onze beroemde truffelpesto of een leuk pakket met thee en koffie en allerlei zoete lekkernijen? Of liever iets blijvends in het pakket? Denk ook eens aan een leuk kookboek met daarbij verschillende ingrediënten of een mooie schaal of borden. Of misschien een cadeaubon, wel of niet in combinatie met iets lekkers uit de winkel. Dit alles uiteraard feestelijk verpakt.

Geïnteresseerd? Loop even de winkel in en vraag naar de mogelijkheden!

DELICEFood-6

 

New Shop: northbound at home

Northbound opent tweede winkel in New Babylon

Clean design, fresh lifestyle and honest quality 
Aan de overkant van northbound concept store komt een tweede concept store: northbound at home, geheel gericht op interieur designmerken uit Scandinavië. Veel klein interieur, zoals krukjes, tafeltjes en stoelen en oogstrelende accessoires voor in de keuken, badkamer of hal. Meeste accessoires komen van het Deense ‘soft minimalism’ merk, Menu.

Verder blijft northbound trouw aan z’n huidige interieurmerken, ook in de nieuwe winkel, zoals de handgevlochten stalen manden van Korbo, de duurzame onderzetters van LindDNA, de tijdloze ‘clean’ meubelontwerpen van Addinterior en de gave lampen van Northern Lighting.

Gezellige opening, vrijdag 19 september 17.00 – 19.00 uur
Eerder langskomen? Dan kan ook, vanaf zaterdag 13 september zetten we de deur alvast op een kier!

Vorig jaar, op 19 september, opende northbound een eerste winkel in New Babylon Shopping Center, naast Centraal Station in Den Haag. Een geheel nieuwe Nordic shopbeleving waar verrassende designmerken uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland samen komen. De huidige winkel behoudt z’n stekkie en legt de focus meer op Fashion&Lifestyle (waaronder prachtige merken als House of Dagmar, Carin Wester, The Baand, Pernille Corydon, Grundled, Black Rat, Nokian, Gram…etc.).

Dit jaar, op 19 september, opent northbound haar tweede winkel, northbound at home! Zie op Facebook de uitnodiging voor de officiële opening!

collage mila

Deze week in New Babylon (07-09)

Deze week in New Babylon:

 • Een nieuwe winkel! Scandinavische Concept Store northbound opent een nieuwe shop in New Babylon: northbound at home! 
  Met heel veel Deense soft minimalism in de vorm van kleine meubelstukken tot aan prachtige accessoires voor in huis. Op zoek naar een signature piece voor in je eigen huis of een design cadeau? Voortaan kun je bij northbound terecht voor at home producten van onder andere het Deense Menunorthbound at home opent officieel met een echte Fika, zeg maar een high tea op zijn Zweeds! Kom je ook? 19 september van 17-19 uur in New Babylon.
 • Donderdag is er weer een FUNKY THURSDAY APERITIVO bij New Babylon Piazza
 • Vanaf aanstaande dinsdag kun je in het midden van het Shopping Center Royaal op de foto! Er staan twee tronen waar je op kunt plaatsnemen. Vervolgens wordt er een foto van je gemaakt en die kun je terugvinden op de New Babylon facebookpage!

Deze week in New Babylon (31-08)

September staat voor de deur! We hopen stiekem nog op een heerlijk lange Indian Summer met lange lome zomeravonden, maar als dat niet staat te gebeuren dan is het ook geen ramp. Want de herfst/winter collecties hangen zo’n beetje in elke winkel, dus genoeg inspiratie voor je najaarsgarderobe! En dat geeft weer een beetje energie naast de wind, regen en ellende met het weer. Deze week in New Babylon:

 • De pakkenafdeling van Fashion Factory Outlet is helemaal up- and running! Je kan je pak van 199,95 euro gelijk op maat laten maken tegen een kleine meerprijs bij de in-house kledingmaker die in Fashion Factory Outlet gevestigd is.
 • Vanaf deze week is het elke donderdagmiddag van 17-19 uur FUNKY THURSDAY APERITIVO bij Piazza Bar & Restaurant op de 2e etage van New Babylon. Neem je collega’s, vrienden of zakenrelatie mee en geniet van een borrel met gratis hapjes van Piazza. Kun jij nog een flyer bemachtigen? Dan krijg je je eerste speciale Gin & Fever Tree Tonic voor 5 euro. Proost!
flyer