Fitness Avenue: hotspot voor expats!

Fitness Avenue in Den Haag: dé opkomende hotspot voor expats!

Gepubliceerd door nieuws.nl: New Babylon is dé plek in het internationale hart van Den Haag dat enorm aan het groeien is en voor steeds meer expats en ondernemers een thuisbasis vormt. Maar dat niet alleen, het is ook de plek waar politici, ministers, bekende Nederlanders, dj’s, populaire vloggers en expats een broodje eten, een boodschap doen én sporten met live-muziek.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

FA

http://www.fitnessavenue.nl/

 

 

Anna’s Deli serveert hotdogs!

Ze staan er klaar voor, onze kanjers van het hotdog team van Anna’s Deli!
Vanaf vandaag kun je bij ons genieten van een heerlijke hotdog, die je ook nog eens zelf naar wens kunt toppen.
Kom langs en proef zelf!

Anna's deli hotdog

Sushi Time aanbieding

Bij Sushi Time Den Haag in New Babylon is het elke maandag Sushi Time! Je kunt op maandag aan de lopende band terecht voor de Sumodeal actie: alle bordjes €2,50 per bordje. Alle mix-bordjes met sushi, warme gerechtjes en salades die op de lopende band* ronddraaien kosten dan maar € 2,50.

*Voor speciale wensen zoals sashimi, handrolls etc geldt de normale prijs. Bekijk de gehele actie op de website van Sushi Time.

sushi time

 

Meeting Center geeft korting!

Bedankt voor het stemmen, support en vertrouwen in New Babylon Meeting Center. Met trots hebben wij al na 3 jaar bestaan de bronzen prijs in ontvangst mogen nemen! Om te bedanken voor jullie steun willen wij jullie 10% korting aanbieden op de zaalhuur bij New Babylon Meeting Center.
Klik op de afbeelding hieronder en krijg 10% korting op de zaalhuur (1x te gebruiken per entiteit).

Advertentie-Meeting-Center-3104-16-Ad-NBMC-190x128mm_Cert

Let’s Eat

Let’s Eat @ New Babylon! Van de beroemde Koninklijke Croquet van traiteur en Hofleverancier Dungelmann tot aan Fish & Meat, het All you like to Eat restaurant op de eerste verdieping. Voor een goede koffie ben je hier aan het juiste adres, neem ‘m mee bij D.E Café of ga gezellig zitten bij Anna’s Deli. Ook bij Dagelijks Lekker, Sticky RiceCosy Food Corner en Sushi Time neem je lunch en diner net zo makkelijk mee voor thuis of onderweg.

Let’s Meet

Let’s Meet @New Babylon! New Babylon is dé ideale ontmoetingsplek! Voor een goede koffie ben je hier aan het juiste adres. Ook geniet je hier van een lunch of diner samen met relaties, collega’s of vrienden. New Babylon is perfect bereikbaar en 7 dagen in de week geopend.

Let’s Start

Let’s Start @ New Babylon!  New Babylon is dé plek om samen te komen om te winkelen en te lunchen. Een (zater)dagje Den Haag start je vanuit de trein of auto in New Babylon waarna je de stad in gaat om verder te shoppen.

Bekijk hier onze winkels

Over New Babylon

New Babylon is A New City in the City, met een mix van wonen, werken en winkelen. In New Babylon vind je naast een winkelcentrum een uitgebreid aanbod aan kantoren en twee woontorens met luxe appartementen en penthouses. New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag (Haagsche Bos) en station Den Haag Centraal. Een heerlijke plek om te wonen, werken, eten, cocktails drinken, relaxen, shoppen, sporten of simpelweg te genieten van het fantastische uitzicht.

Bereikbaarheid

New Babylon ligt pal naast Den Haag Centraal. Vanaf station Den Haag Centraal bereik je ons vanaf het Anna van Buerenplein of Koningin Julianaplein (Stationsplein). Ook aan de Bezuidenhoutseweg, parallel aan het malieveld, vind je een entree.

Met de auto parkeer je zo vanaf de A12 in Qpark CS-New Babylon. Voor de navigatie houd je het volgende adres aan: Anna van Buerenplein 48, 2595 DA Den Haag.