Meeting Center geeft korting!

Bedankt voor het stemmen, support en vertrouwen in New Babylon Meeting Center. Met trots hebben wij al na 3 jaar bestaan de bronzen prijs in ontvangst mogen nemen! Om te bedanken voor jullie steun willen wij jullie 10% korting aanbieden op de zaalhuur bij New Babylon Meeting Center.
Klik op de afbeelding hieronder en krijg 10% korting op de zaalhuur (1x te gebruiken per entiteit).

Advertentie-Meeting-Center-3104-16-Ad-NBMC-190x128mm_Cert

Let’s Eat

Let’s Eat @ New Babylon! Van de beroemde Koninklijke Croquet van traiteur en Hofleverancier Dungelmann tot aan Fish & Meat, het All you like to Eat restaurant op de eerste verdieping. Voor een goede koffie ben je hier aan het juiste adres, neem ‘m mee bij D.E Café of ga gezellig zitten bij Anna’s Deli. Ook bij Dagelijks Lekker, Sticky RiceCosy Food Corner en Sushi Time neem je lunch en diner net zo makkelijk mee voor thuis of onderweg.

Let’s Meet

Let’s Meet @New Babylon! New Babylon is dé ideale ontmoetingsplek! Voor een goede koffie ben je hier aan het juiste adres. Ook geniet je hier van een lunch of diner samen met relaties, collega’s of vrienden. New Babylon is perfect bereikbaar en 7 dagen in de week geopend.

Let’s Start

Let’s Start @ New Babylon!  New Babylon is dé plek om samen te komen om te winkelen en te lunchen. Een (zater)dagje Den Haag start je vanuit de trein of auto in New Babylon waarna je de stad in gaat om verder te shoppen.

Bekijk hier onze winkels

Over New Babylon

New Babylon is A New City in the City, met een mix van wonen, werken en winkelen. In New Babylon vind je naast een winkelcentrum een uitgebreid aanbod aan kantoren en twee woontorens met luxe appartementen en penthouses. New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag (Haagsche Bos) en station Den Haag Centraal. Een heerlijke plek om te wonen, werken, eten, cocktails drinken, relaxen, shoppen, sporten of simpelweg te genieten van het fantastische uitzicht.

Bereikbaarheid

New Babylon ligt pal naast Den Haag Centraal. Vanaf station Den Haag Centraal bereik je ons vanaf het Anna van Buerenplein of Koningin Julianaplein (Stationsplein). Ook aan de Bezuidenhoutseweg, parallel aan het malieveld, vind je een entree.

Met de auto parkeer je zo vanaf de A12 in Qpark CS-New Babylon. Voor de navigatie houd je het volgende adres aan: Anna van Buerenplein 48, 2595 DA Den Haag.

 

Anna van Bu(e)ren Plein

Combineer je bezoek aan New Babylon met een van onze buren aan het Anna van Buerenplein!

Nationaal Archief
Bij het Nationaal Archief ligt bijna duizend jaar geschiedenis van Nederland opgeslagen in ruim 110 kilometer archieven, waaronder ook kaarten, tekeningen en foto’s. De archieven zijn afkomstig van: De Centrale Overheid, Het graafschap Holland en de gewestelijke / provinciale bestuur instellingen in Zuid-Holland, Particuliere instellingen en privé-instellingen.

Kinderboekenmuseum/ Letterkundig Museum
In het Kinderboekenmuseum in Den Haag maken kinderen spelenderwijs kennis met jeugdliteratuur. Leren, beleven en doen staan bij een museumbezoek centraal. Alle tentoonstellingen en workshops van het museum stimuleren de eigen fantasie en wakkeren plezier in lezen aan.

Het Letterkundig Museum is hét instituut op het gebied van het literaire erfgoed. Het heeft de grootste en belangrijkste collectie schrijversdocumenten van Nederland. Door o.a. tentoonstellingen, evenementen en publicaties maakt het museum de wereld achter de schrijver en zijn werk toegankelijk.

Koninklijke Bibliotheek
In ruim tweehonderd jaar is de Koninklijke Bibliotheek uitgegroeid van een kleine bibliotheek voor de volksvertegenwoordigers tot een nationaal en internationaal bekende wetenschappelijke instelling. Jaarlijks trekt de KB zo’n 90.000 bezoekers.

Campus Den Haag
Studenten van het Leiden University College The Hague wonen in dit gebouw én ze volgen er colleges. Er zijn woonstudio’s voor eerste- en tweedejaarsstudenten, die daar verplicht hun intrek nemen. Op de andere etages zijn onderwijsruimtes, een auditorium, een theaterzaal en een studentencafé. Ook de werkruimtes van wetenschappelijk en ondersteunend personeel zijn in dit gebouw.

Winkelen

Bezoek New Babylon Shopping Center voor een mix van (inter)nationale shops, heerlijke restaurants en de laatste fashion. Openingstijden New Babylon: Maandag t/m vrijdag van 10.00-20.00 uur, zaterdag van 10.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Sommige winkels openen eerder of sluiten later! Hiervoor kun je kijken op de diverse pagina’s van de winkels zelf.

Bekijk hier al onze winkels