New Babylon ligt naast de Utrechtsebaan die aansluit op de snelwegen A4 en A12 van en naar het centrum van de stad.  De Q-Park CS – New Babylon parkeergarage heeft een ingang vanaf de Prinses Irenestraat (ingang via de Bezuidenhoutseweg) en vanaf de Prins Willem Alexanderweg (ventweg van het Prins Bernhardviaduct).

Voor uw navigatie houdt u het volgende adres aan: Anna van Buerenplein 48, 2595 DA Den Haag.

Vanaf Utrecht Rotterdam en Amsterdam

Vanuit richting Utrecht (A12), Rotterdam (A13) en Amsterdam (A4) volgt u de A12. Vanaf de A12 neemt u afslag 2 Centrum – CS. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf (sorteer voor op de tweebaan voor linksaf). Het 1e stoplicht rechtdoor richting Prins Bernhardviaduct en direct rechts aanhouden (fietspad oversteken bij Koninklijke Bibliotheek). U gaat de Prins Willem Alexanderweg (ventweg) op. De ingang van Q-Park CS – New Babylon bevindt zich links onder het viaduct. In de parkeergarage komt u aan op niveau -2.Vanuit de parkeergarage neemt u de centrale lift naar de 2e verdieping van New Babylon. U verlaat de lift en gaat direct linksaf en weer naar links. Na circa 50 meter komt u bij de ontvangstbalie waar de baliemedewerker u verder helpt.

Vanuit Amsterdam (A4) en Wassenaar

(N44) volgt u de Benoordenhoutseweg richting stadscentrum. U sorteert links voor richting A12 / Utrechtsebaan (Utrecht / Rotterdam) = Boslaan. U gaat NIET de  Utrechtsebaan op maar u blijft rechts rijden op de ventweg. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf. Na circa  30 meter gaat u linksaf de Prinses Irenestraat in.  Hier bevindt zich Q-Park CS – New Babylon. In de parkeergarage komt u aan op niveau -1. Van hieruit neemt u de centrale lift naar de 2e verdieping van New Babylon. U verlaat de lift en gaat direct linksaf en weer naar links. Na circa 50 meter komt u bij de ontvangstbalie waar de baliemedewerker u verder helpt.

Kaart_NewBabylon_D_NL