brand

Victor Laurentius Gallery

27 september opent officieel de Victor Laurentius Gallery in New Babylon!

Ik stimuleer artistieke reflectie van recent-historische thema´s. Ik stel werk tentoon dat betrekking heeft op gebeurtenissen uit de recente Nederlandse geschiedenis, en combineer dat met een maandelijkse lezing. Tussendoor bied ik schrijvers of deskundigen de mogelijkheid hun verhaal te doen.
Victor Laurentius

De kunstgalerie vertegenwoordigt meerdere kunstenaars, zoals schilder Gijs Donker, beeldhouwster Liane van Tol, schilder/beeldhouwer Jurriaan van Hall en houtkunstenaar Peter Verlaan. Ook kun je hier terecht voor Dutch Design meubelen van Gispen. Daarnaast haal je er  schoonheids & lifestyle gerelateerde producten van Yentl, beroemd om de Argan Olie lijn. Maar ook voor handgeschilderde shirts, ceramiek en boeken & magazines ben je bij de Victor Laurentius Gallery aan het juiste adres.

Niet alleen de combi van galerie en boutique is uniek, ook het feit dat je hier lezingen en theateroptredens kan bijwonen, maakt dat het een bijzondere plek is om inspiratie op te doen. Op 8 en 9 november geeft de Amerikaanse acteur Bill Bowers  bijvoorbeeld een one man-show. Aanmelden in de Gallery!

Openingstijden

Dagelijks van 10-18 uur.

Voor contact en informatie zie de Victor Laurentius Gallery facebook page.

VL G