In New Babylon krijgt wonen op het hoogste niveau een geheel nieuwe dimensie, met drie penthouses in de City Tower (142 meter hoog) en drie penthouses in de Park Tower (100 meter hoog) .

Luxe, veiligheid, comfort & service

De penthouses kenmerken zich door luxe, veiligheid, comfort en service. Met woonoppervlakten tot meer dan 200 m² over twee woonverdiepingen en royale balkons en terassen. De penthouses zijn van uitzonderlijk (woon)niveau. De adembenemende uitzichten over de stad, de zee en de regio brengen een oase van rust. Maar u bevindt zich toch midden in een stad met alle voorzieningen en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik. New Babylon heeft de allure die een wereldstad waardig is.

Servicemanager

Er staan elke dag servicemanagers voor u klaar om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Zij ontvangen uw gasten, nemen pakketjes aan en verzorgen uw planten tijdens de vakantie. Ook zorgen zij voor technische klusjes en speciale diensten als een hondenuitlaatservice. New Babylon Residences is hiermee outstanding in every detail.

Sales Gallery

Onze sales agents geven u graag alle informatie over de verkoop en verhuur van de penthouses in de New Babylon Residences. U vindt de New Babylon Sales Gallery in New Babylon, ingang Bezuidenhoutseweg 63a, Den Haag. Met of zonder afspraak; u bent van harte welkom!

+31 (0)88 520 7070 | residences@newbabylon.nl